METROPOL YEMEK KARTI NERELERDE GEÇERLİ SORUSUNA CEVAP VERİYORUZ :)

Alışveriş sepetinizi doldurduktan sonra aldığınız ürünler özenle paketlenerek seçilen teslim adresine ulaştırılmak üzere kargolanmaktadır. Türkiye’nin tüm illerine gönderim sağlamaktadır. Yaptığınız alışveriş 1 ila 2 gün içerisinde kapınızda olacaktır.

 

METROPOL YEMEK KARTI KULLANIM YERLERİ ARASINDAYIZ.

Dijitalleşen dünya ile birlikte market alışverişinin de sanal hale gelmesi son derece olağan bir hale geldi. Online market seçeneği olarak tercih edebileceğimiz birçok market var. Bu marketler de online alışveriş fırsatı olarak karşımıza avantajlar sunuyor.

METROPOL İLE ONLİNE MARKET GIDA ALIŞVERİŞİ NEREDEN YAPILIR?

Metropol, anlaşmalı olduğu markaların personellerinin hayat standartlarını yükseltmeye yarayan bir firmadır. Personellere yemek ve gıda alışverişlerinde büyük avantajlar ve kolaylıklar sağlayan Metropol kart, günümüzde online gıda alışverişlerinizde de kullanabileceğiniz bir ödeme seçeneğidir. Tüketicilerine yemek ve gıda sektörlerinde ödeme kolaylığı ve avantaj da sunmaktadır. Lüks restoranlarda ve ev yemekleri yapan küçük işletmelerin yanı sıra birçok fast food zincirlerinde de kullanılabilen Metropol Yemek Kartını marketler veya süpermarketlerde gıda alışverişi yaparken de kullanabilirsiniz. Metropol kartı, aynı zamanda avantajlı bir şekilde online gıda alışverişlerinizde de kullanabilirsiniz.

 

Az markanın e-ticaret sitesinde geçerli olan Metropol kartı, şimdi Sepetleyin online market satış mağazamızdan yapacağınız alışverişlerinizde de geçerlidir. Sepetleyin üzerinden yapacağınız tüm alışverişlerinizi kolay bir şekilde Metropol Yemek Kartı ile ödeyebilirsiniz. Sepetleyin online mağazamızda sizlerin beğenisine sunulan gıda ürünleri, güvenilir markaların ürettiği kaliteli ve lezzetli ürünlerdir. Online mağazamız üzerinden yapacağınız online gıda alışverişlerinizde Metropol yemek kartı kartı kullanmak için tercih ettiğiniz gıda ürünlerini sepete eklemeniz yeterlidir. Ardından sizlere sunulan ödeme seçeneklerinden Metropol cardı seçerek avantajlı bir şekilde gıda alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kaliteli ve lezzetli gıda ürünlerini en ucuz satış fiyatları ile sizlerin beğenisine sunan online mağazamızdan yapacağınız gıda alışverişlerinde Metropol kartınızın fırsatlarından da faydalanabilirsiniz.

Sepetleyin.com Üzerinden yapacakları online alışverişlerde ödemelerini Metropol Restaurant yemek kartları ile yapmak isteyen kullanıcıların öncelikle Metropol mobil uygulamasını cep telefonlarına indirmeleri ve kartlarını tanımlamaları gerekiyor. Online market üzerinden sepetlerini oluşturan kullanıcılar, ödeme aşamasında sistem üzerinden 'Metropol Restaurant Kart' seçeneğini seçip ve kart numaralarını ilgili alana girerek alışverişlerini kolayca tamamlayabiliyor.