METROPOL YEMEK KARTIYLA ONLİNE ÖDEME MARKET GIDA ALIŞVERİŞİ

Metropol Kart ile de sepetleyin.com üzerinden alışveriş yapmanız mümkündür. Sepetleyin.com üzerinden yapacağınız alışverişlerde Metropol Kart kullanarak avantajlı bir alışveriş yapabilirsiniz. Alışverişinizi tamamladıktan sonra ödeme aşamasına geldiğinizde ödeme yöntemi olarak Metropol Kart’ı seçmeniz yeterlidir.

 

METROPOL YEMEK KARTI GEÇEN MARKETLER ARASINDAYIZ

Yemek kartı ile alışveriş yapılabilen siteler arasında yer alan sepetleyin.com ile Metropol yemek kartının avantajlarını ikiye katlayabilirsiniz. Ödeme aşamasına geldiğinizde yöntem olarak yemek kartınızı seçmeniz yeterlidir.

 

METROPOL CARD MARKET ALIŞVERİŞİNDE YEMEK KARTI İLE ÖDEME FIRSATI

Alışveriş sepetinizi doldurduktan sonra aldığınız ürünler özenle paketlenerek seçilen teslim adresine ulaştırılmak üzere kargolanmaktadır. Türkiye’nin tüm illerine gönderim sağlamaktadır. Yaptığınız alışveriş 1 ila 2 gün içerisinde kapınızda olacaktır.


Sepetleyin.com Üzerinden yapacakları online alışverişlerde ödemelerini Metropol Restaurant yemek kartları ile yapmak isteyen kullanıcıların öncelikle Metropol mobil uygulamasını cep telefonlarına indirmeleri ve kartlarını tanımlamaları gerekiyor. Online market üzerinden sepetlerini oluşturan kullanıcılar, ödeme aşamasında sistem üzerinden 'Metropol Restaurant Kart' seçeneğini seçip ve kart numaralarını ilgili alana girerek alışverişlerini kolayca tamamlayabiliyor.

 

METROPOL YEMEK KARTI İLE ONLİNE MARKET ALIŞVERİŞİ ÖDEME YAPMA

Dijitalleşen dünya ile birlikte market alışverişinin de sanal hale gelmesi son derece olağan bir hale geldi. Online market seçeneği olarak tercih edebileceğimiz birçok market var. Bu marketler de online alışveriş fırsatı olarak karşımıza avantajlar sunuyor.