TICKET RESTAURANT YEMEK KARTI İLE MARKET GIDA TEMİZLİK OYUNCAK ZÜCCACİYE ALIŞVERİŞİNDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLERİYLE ONLİNE ÖDEME YAPMA FIRSATI BAŞLADI!

Ticket Restaurant Yemek Kartı İle Sepetleyin.Com Üzerinden Alışveriş Yapmanız Artık Mümkündür. Web Sitemiz Üzerinden Yapacağınız Alışverişlerde Ticket Restaurant Kart Kullanarak Avantajlı Bir Alışveriş Yapabilirsiniz. Alışverişinizi Tamamladıktan Sonra Ödeme Aşamasına Geldiğinizde Ödeme Yöntemi Olarak Ticket Restaurant Kart’ı Seçmeniz Yeterlidir.


ARTIK TICKET YEMEK KARTI GEÇEN ONLİME MARKETLER ARASINDAYIZ!

Ticket Restaurant Yemek Kartının Avantajlarını İkiye Katlayabilirsiniz. Alışveriş Sepetinizi Doldurduktan Sonra Aldığınız Ürünler Soğuk Zincirlenerek ve Özenle Paketlenerek Seçilen Teslim Adresine Ulaştırılmak Üzere Tarafınıza Gönderilmektedir. Türkiye’nin Tüm İllerine (Aynı Gün Gönderim) Sağlanmaktadır. Yaptığınız Alışveriş 1 ile 2 Gün İçerisinde Kapınızda Olacaktır.


YEMEK KARTIM İLE ONLİNE MARKET ALIŞVERİŞİ NASIL YAPABİLİRİM?

Sepetleyin.Com Üzerinden Yapacakları Online Alışverişlerde Ödemelerini Ticket Restaurant Yemek Kartları İle Yapmak İsteyen Kullanıcıların Öncelikle Myedenred Mobil Uygulamasını Cep Telefonlarına İndirmeleri Ve Kartlarını Tanımlamaları Gerekiyor. Kullanıcılar Sepetleyin.Com Online Market Üzerinden Alışverişini Tamamladıktan Sonra Ödeme Sayfası Aşamasında 'Ticket Restaurant Kart' Seçeneğini Seçip Ve Kart Numaralarını İlgili Alana Girerek Alışverişlerini Kolayca Tamamlayabiliyor.